Сб, 2024-04-20, 04:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:47
Нахамила журналістці і заборонила себе знімати депутатка від КПУ. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Кандидатка у народні депутати від КПУ Катерина Самойлик заборонила журналістці Тетяні Жученко бути присутньою на заході і проводити фото - і відеозйомку, повідомляє інтернет-видання "Херсонські вісті".

Інцидент стався 8 серпня під час зустрічі Самойлик з жителями села Мирне Каланчацького району Херсонської області.

За словами журналістки, під час виступу депутата вона почала знімати Самойлик на мобільний телефон. Побачивши це, сільський голова підійшов до Самойлик і "щось повідомив їй пошепки". Після цього народна депутатка сказала, що вона себе знімати не дозволяє, бо ще діючий депутат, і для проведення її фіксації потрібно брати спеціальний дозвіл.

"Вона сказала мені, що її знімати за законом забороняється, назвала мене "шісткою" Партії регіонів. Після цього до мене підійшов чоловік міцної статури і закрив камеру телефону", - розповіла журналістка.

Вона припускає, що таку реакцію депутатки могла спричинити публікація її статті в районній газеті "Слава праці" під назвою "Катерина Самойлик згадувала про минуле, але забула про сьогодення".

Цей матеріал журналістка написала за завданням головної редакторки Галини Єрмешко до Дня одного з сіл району.

Як зазначає журналістка, в цій статті редакторка районної газети без узгодження з авторкою викреслила всі негативні моменти щодо Катерини Самойлик. Тетяна Жученко готує заяву в прокуратуру про перешкоджання журналістській діяльності.

Інциденти політиків з журналістами в Україні стають закономірністю. За останні місяці тільки в Києві сталося кілька нападів на журналістів. Так, з недавніх подій, охоронці депутата-"регіонала" побили журналіста Мустафу Найєма. Інцидент з журналістом стався після того, як на шляху до виставкового центру, де відбувався з'їзд Партії регіонів, машина супроводу одного з делегатів підрізала мотоцикл Найєма.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1023 | Додав: admin | Теги: КПУ, катерина самойлик, нахамила | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]