Пт, 2024-03-29, 06:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:44
Напередодні концерту в Мінську Х'ю Лорі залишився без костюма, але він не сумує: "Я ж не Бейонсе"
Інші останні Новини світу
Багаж британського музиканта і актора Х'ю Лорі і його команди, які прилетіли до Мінська для виступу в п'ятницю 31 травня в Палаці республіки, не буде доставлений в термін через помилку авіакомпанії-перевізника.

"Х'ю Лорі і його музиканти летіли з Лондона до Мінська з пересадкою в Гельсінкі. З якоїсь причини у Гельсінкі авіакомпанія вирішила замінити обіцяний літак на менший, і ще по більш незрозумілій причині багаж музикантів у цей літак не вліз. Взагалі. А в багажі були їхні особисті речі і сценічні костюми, так що тепер Лорі просто немає в чому виступати", - розповіла представниця організаторів концерту, передають РИА "Новости".

За її словами, "оскільки цей рейс Мінськ – Гельсінкі – Мінськ літає всього три рази на тиждень і на завтра він не призначений, то до концерту багаж артистів доставити не встигнуть".

"Звичайно, концерт через це ми відміняти не будемо, але певні труднощі виникають. На щастя, інструменти та обладнання їде до Мінська на трейлерах, а от костюми доведеться завтра шукати і купувати в Мінську або придумувати щось ще", - зазначила представниця організаторів.

Вона не уточнила, що за компанія доставила стільки незручностей "Доктору Хаусу", проте агентство з'ясувало, що це національна авіакомпанія Бєларусі "Бєлавіа", яка літає маршрутом Мінськ – Гельсінкі – Мінськ три рази на тиждень, включаючи четвер.

Сам же Лорі не сумує: нещодавно він говорив про те, що йому не потрібно ніяких особливих спецефектів і фарб на концерті.

"Я ж не Бейонсе", - заявив британський музикант.

Після Мінська Лорі повинен виступати в Санкт-Петербурзі (2 червня, БКЗ "Жовтневий") і Москві (4 червня, Кремлівський палац) з презентацією свого нового альбому Didn't It Rain.

Нагадаємо, британський актор Лорі 20 червня минулого року приїжджав з концертом до Києва.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 965 | Додав: adminA | Теги: Х'ю Лорі, концерт в Мінську, не Бейонсе, костюм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]