Пт, 2024-04-19, 10:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:17
Нардеп від "Народного фронту" - заяви Савченко грають на руку РФ
Інші останні Політичні новини

Депутат парламенту від фракції "Народний фронт" Ігор Лапін вважає останні заяви народного депутата від "Батьківщини" Надії Савченко вкрай підозрілими, що грають на руку Росії. Про це він заявив в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

"Вона (Надія Савченко, - ред.) коли видала про те, що треба зняти санкції проти Росії, тому що "страждають російський і європейські народи", не згадавши навіть Україну, то про що говорити далі?! Коли вона ляпнула про необхідність проведення переговорів з "ДНР" та "ЛНР", я подумав: може, вона не розібралася. Бо людина потрапила з космосу (інакше не назвеш). Тоді мене про це запитали в одному з ефірів. Я сказав: "напевно, вона має на увазі діалог на рівні польових командирів. Ми ж після бою домовлялися з сепарами поміняти наших хлопців на їхніх полонених". Так її виправдовував. Потім була ще заява про те, що надання Україні зброї може призвести до Третьої світової війни. Але коли сказала про зняття санкцій, вибачте, це вже повністю цитати Медведчука", - заявив Лапін.

При цьому, відповідаючи на запитання журналіста про те, чи могли подібні заяви стати результатом вербування Савченко в Росії, нардеп зазначив: "Я цього вголос не говорив. Гіпноз це, вербування чи дурість - я не в курсі. Я б дуже хотів з нею поговорити. Сподіваюся, ми зустрінемося і обговоримо ці питання. Можливо, у неї така позиція, про яку я не знаю. Або вона володіє такою інформацією, в якій я не орієнтуюся. Я ж не можу говорити, що вона завербована. Як?! Людина була на війні..." - сказав Лапін, підкресливши, що стверджувати, що Савченко завербована - буде неправильно.

"Можливо, має місце необізнаність", - додав він.

Нагадаємо, раніше, нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко запропонувала провести прямі переговори з бойовиками "ДНР" та "ЛНР" в обхід мінського процесу. Ряд українських політиків і депутатів негативно відреагували на подібні заяви депутата від "Батьківщини".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 825 | Додав: adminA | Теги: заяви Савченко, рука РФ, нардеп від Народного фронту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]