Чт, 2024-03-28, 19:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:27
Нардепа, який боровся проти зловживань тернопільських лісників, у Києві знайдено мертвим
Інші останні Кримінальні новини

У Києві знайдено мертвим 33-річного нардепа, який боровся проти зловживань тернопільських лісників.

Сьогодні зранку, 8 жовтня знайдено мертвим нардепа з групи Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» - Антона Полякова.

Про це повідомив екс-спікер Дмитро Разумков та нардеп від Слуга Народу Олександр Качура.

За інформацією нардепки Галини Янченко, патрульні знайшли Полякова вночі в машині таксі, яку зупинили за порушення ПДР. Патрульні розповіли, що депутата нудило, а потім почались конвульсії. Швидка не змогла його врятувати.

Це сталося близько 3 години ночі в Дніпровському районі Києва.

Поліцейські Києва встановлюють обставини смерті народного депутата України Антона Полякова

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та судово-медичний експерт.

Сьогодні, 8 жовтня, по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть». Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у липні 2021 року, нардеп Антон Поляков закликав вище керівництво держави провести аудит у Держлісагентстві й Тернопільському лісгоспі та відсторонити Олега Яремка з посади.

До слова, Антон Поляков, у 2019 році обраний депутатом 9 скликання по 206 округу (Чернігівська область) від партії “Слуга народу” як безпартійний.

Вже 15 листопада 2019 року був виключений з фракції "Слуга народу" у Верховній Раді. До червня 2020 року був позафракційним. Поляков назвав це рішення політичною розправою.

2 вересня 2020 року невідомі в Києві напали на нардепа Антона Полякова.

21 вересня 2020 року партія “За майбутнє” висунула Антона Полякова на посаду Чернігівського міського голови.

Довідково:

Антон Едуардович Поляков народився 11 листопада 1987, Чернігів — помер 8 жовтня 2021 — український політик, підприємець, громадський діяч, волонтер, керівник «Українського центру протидії злочинності і корупції». Народний депутат України 9-го скликання виборчий округ № 206, частина Новозаводського району міста Чернігова, Ріпкинський, Чернігівський район.

Мав двох братів і сестру. Освіта загальна середня. 2004 року закінчив Чернігівський колегіум № 11. Проходив строкову службу у Внутрішніх військах МВС України (Одеса), де займався охороною рухомого складу під час етапування ув'язнених.

У 2020 році закінчив «Київський університет ринкових відносин» (спеціальність «Право»).

У 2010 році зареєстрував торгову марку «Підрахуй» (магазин, що спеціалізується на продажу підлогових покриттів), пізніше відкрив магазин LaminateExpert.

Був одружений, виховував двох доньок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 723 | Додав: adminA | Теги: Київ, нардеп, мертвий, зловживангня тернопільських лісникі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]