Чт, 2024-04-25, 03:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:13
Насильство проти мирних протестувальників та арешти опозиційних лідерів в Росії Україна рішуче засуджує, - Кулеба
Інші останні Офіційні новини

Міністерство закордонних справ оприлюднило офіційну позицію України щодо застосування сили проти мирних демонстрантів та арештів опозиційних політиків в РФ. Глава МЗС Дмитро Кулеба підкреслив, що Україна рішуче засуджує насильство проти мирних протестувальників в Росії.

Україна рішуче засуджує насильство проти мирних протестувальників і арешти опозиційних лідерів в Росії. Про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба написав в Twitter напередодні.

"Україна рішуче засуджує насильство проти мирних протестувальників і арешти опозиційних лідерів в Росії. Як міжнародне співтовариство, ми повинні виходити за рамки засуджень і використовувати всі інструменти, щоб змусити російську владу припинити насильство над власним народом і агресію проти інших держав", - написав Кулеба.

Нагадаємо, 23 січня в Росії пройшов ряд акцій проти арешту опозиціонера Олексія Навального, якого днями затримали та помістили в СІЗО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 739 | Додав: adminA | Теги: протестувальники, Кулеба, арешти, засудження, РФ, насильство, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]