Сб, 2024-04-20, 10:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:51
Наслідки танкових обстрілів Авдіївки показали у штабі АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Один з танкових снарядів застряг у стіні та не здетонував

Прес-центр штабу АТО оприлюднив фотографії наслідків обстрілів проросійськими бойовиками міста Авдіївка Донецької області.

Як уточнили у штабі, у четвер, 2 березня, російсько-окупаційні війська обстріляли із озброєння танка житловий сектор Авдіївки, внаслідок чого пошкоджено декілька помешкань. Під час обстеження представники оперативних служб вилучили танкові снаряди, які є беззаперечним доказом злочинів бойовиків проти мирного населення.

"За адресою вулиця Гагаріна 8а було знайдено снаряд від танкової гармати калібру 125 міліметрів, який не здетонував під час влучення. За іншою адресою було знайдено фрагменти аналогічного боєприпасу", - заявили у штабі АТО.
Нагадаємо, бойовики почали обстрілювати Авдіївку з ранку 2 березня. Бойовики зранку атакували з танків, 120-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Пізніше у прес-центрі штабу АТО повідомили, що станом на 16:40 зафіксовано не менше п'яти влучень на території міста. Зокрема, пошкоджені будинки №1 та №8 по вулиці Гагаріна. Зазначалося також, що обстріл Авдіївки з боку незаконних збройних формувань припинився приблизно о 17:40.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 787 | Додав: adminA | Теги: штаб АТО, наслідки танкових обстрілів Авдіївк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]