Вт, 2024-04-23, 21:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:52
НАТО допоможе Україні з безпекою на Євро-2012
Інші останні Спортивні новини
Північноатлантичний альянс (НАТО)надасть підтримку Україні в забезпеченні безпеки під час матчів Євро-2012. Про це заявив заступник генерального секретаря НАТО з політичних справ і політики безпеки Дірк Бренгельманн.

"Ви знаєте, традиційно ми зосереджуємося на співпраці в оборонній реформі. Це залишається ключовим елементом нашої співпраці. Але ми також розширюємо нашу співпрацю, і сюди включаємо і протистояння новим викликам безпеки, що стосується країн НАТО і України. Цього року ми будемо мати приклади реальних результатів нашої співпраці, оскільки у багатьох галузях ми працюємо досить активно, але головним чином будемо зосереджуватися також на питаннях футбольного чемпіонату Євро-2012", - заявив Бренгельманн.

Він наголосив, що наприкінці вересня Україну відвідають експерти НАТО для того, щоб розробити пакет допомоги по посиленню безпеки під час футбольного чемпіонату.

Крім того, Бренгельманн розповів, що в жовтні планується візит до Києва групи експертів, щоб оцінити, як Україна виконує річну національну програму співпраці з НАТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1415 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]