Вт, 2024-04-23, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:39
Науковці, на знак протесту щодо змін статевого члена, визначили його нормальні розміри
Інші останні Новини світу науки і технологій

Французька Національна академія хірургії (Académie nationale de chirurgie) засудила необгрунтовані хірургічні операції зі зміни розмірів чоловічого статевого члена.

За даними французьких хірургів, в переважній більшості випадків на таких втручаннях наполягають чоловіки, параметри котрих відповідають анатомічній нормі, інформують "Медновости" з посиланням на Le Quotodien du medecin.

Частка таких пацієнтів, за даними Академії, перевищує 85 відсотків загальної кількості тих, хто звертається за подібними послугами. Крім того, наголошується в повідомленні, методики, що наразі використовуються для корекції розмірів статевого члена мають лише обмежену ефективність і загрожують серйозними ускладненнями.

Зокрема, найпоширеніша методика хірургічного подовження статевого органу за допомогою розтину підвішуючої зв'язки члена може призвести до порушень ерекції. Збільшення члена за допомогою імплантації власного жиру пацієнта дає лиш незначний і тимчасовий косметичний ефект, тоді як використання силікону та інших штучних наповнювачів, на думку Академії, має бути заборонено.

Застосування подібних методик може бути повністю виправдане лише в разі вроджених аномалій розвитку статевих органів або для корекції наслідків травм та онкологічних захворювань. Що стосується випадків, коли на операції наполягають чоловіки з нормальними розмірами члена, лікар повинен у ввічливій формі пояснювати їм необґрунтованість їхніх вимог, зазначається в повідомленні.

З метою внести ясність у питання про нормальні розміри статевого члена, Національна академія хірургії наводить такі дані: середня довжина статевого члена в спокої становить від 9-9,5 сантиметра, в стані ерекції - 12,8-14,5 сантиметра; обвід у спокої - в середньому 8,5-9 сантиметрів, в стані ерекції - 10-10,5 сантиметра.

Нагадаємо, не так давно в Інтернеті були опубліковані дані дослідження, проведеного Австралійським національним агентством здоров'я і добробуту, щодо середньої довжини чоловічого статевого члена чоловіків з різних країн світу. Найдовші пеніси в Африці, найкоротші - у азіатів. З рівнем IQ все навпаки.

У свою чергу південнокорейські дослідники з Університету Качхон встановили зв'язок між розмірами статевого члена чоловіка і різницею довжин вказівного та безіменного пальців.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1345 | Додав: nowyny | Теги: розмір чоловічого статевого члена | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]