Чт, 2024-04-25, 13:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:38
Науковці виявили, що світ виник завдяки рідині. ВІДЕО
Інші останні Новини світу науки і технологій

Науковці з університету Мельбурна, Австралія, запропонували принципово нову гіпотезу утворення Всесвіту, відповідно до якої Всесвіт почався зовсім не від Великого вибуху, як вважає більшість науковців сьогодні, передає Укрінформ.

Науковці вважають, що спочатку була рідина. З часом вона почала охолоджуватися і структуруватися, що і породило весь оточуючий нас світ.

Говорячи інакше, в далекому минулому був не Великий вибух, а Великий холод. Видання Brisbane Times також публікує відеоматеріал, у якому один із авторів нової гіпотези обгрунтовує її основні положення.

Раніше професор Оксфордського університету Роджер Пенроуз і вірменський астроном Ваха Гурзадян вже стверджували, що знайшли докази існування Всесвіту до Великого вибуху. Висновки науковців були зроблені на основі аналізу знімків радіаційного фону у Всесвіті, який вивчає "Зонд імені Уїлкінсона для дослідження анізотропії мікрохвиль" (WMAP), запущений в 2001 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 2320 | Додав: admin | Теги: світ виник завдяки рідині | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]