Вт, 2024-03-19, 12:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:48
Навчання "Сі Бриз-2020" пройдуть у Чорному морі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У Чорному морі пройдуть навчання “Сі Бриз-2020”

Міжнародні навчання "Сі Бриз-2020" через пандемію COVID-19 проведуть у безконтактному форматі. Про це повідомили в пресслужбі Державної прикордонної служби України.

З плану навчань виключили берегову фазу, аби військовослужбовці не контактували між собою, розповів керівник навчань з української сторони капітан 1 рангу Олексій Доскато. За його словами, у навчаннях візьмуть участь близько 10 країн.

За церемонією закриття та відкриття “Сі Бриз” можна буде спостерігати лише у режимі онлайн на офіційній сторінці навчань у Facebook.

Тренування у відкритому морі пройдуть у вигляді кількаденних спільних маневрів. Кораблі країн-партнерів заходитимуть в українські порти виключно за необхідності дозаправки. Та не будуть контактувати з цивільним населенням

Як розповіли в преслужбі, практичну фазу навчань, яка відбудеться у липні скоротили. Цьогоріч вона триватиме тиждень у липні.

Також, аби виключити ймовірне зараження учасників, тренування на суднах відпрацьовуватимуть виключно в межах однієї структури та країни з обмеженням контакту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 635 | Додав: adminA | Теги: Чорне море, навчання “Сі Бриз-2020” | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]