Чт, 2024-04-18, 20:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:04
Навчання з ядерного стримування НАТО з 17 по 30 жовтня проведе у Європі
Інші останні Новини світу

Військово-повітряні сили країн НАТО з 17 по 30 жовтня проведуть у Європі заплановані навчання з ядерного стримування Steadfast Noon. Про це повідомляє пресслужба НАТО.

У розкладі навчань відпрацювання стримування ядерних атак противників десятками літаків у небі над північно-західною Європою. При цьому в Альянсі зазначають, що це навчання є регулярним, щорічним і не пов'язане з поточними світовими подіями, натякаючи на те, що вони не викликані погрозами росії.

У Steadfast Noon візьмуть участь 14 країн і до 60 літаків різних типів, серед яких американські дальні стратегічні бомбардувальники B-52.

21 вересня російський диктатор володимир путін вкотре пригрозив західним країнам застосуванням ядерної зброї, сказавши, що "це не блеф".

3 жовтня телеканал CNN із посиланням на три джерела повідомив, що США розробляють план на випадок ескалації війни росії проти України, включаючи використання москвою ядерної зброї.

3 жовтня глава МЗС Німеччини Анналена Бербок заявила, що дуже серйозно ставиться до погроз російського диктатора володимира путіна застосувати ядерну зброю.

У РНБО назвали поширення в західних ЗМІ новин про підготовку росії до завдання по Україні ядерного удару черговою стадією інформаційного тероризму, влаштованого рф, щоб схилити Україну до переговорів на умовах кремля.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 399 | Додав: adminA | Теги: НАТО з 17 по 30 жовтня, Європа, ядерне стримування, навчання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]