Пт, 2024-04-26, 02:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:28
Назвав зарплату антикорупційних прокурорів Холодницький
Інші останні Економічні новини

Зарплата прокурора антикорупційної прокуратури становить приблизно 50 тисяч гривень.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив керівник спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"З 24 осіб, які зараз працюють в антикорупційній прокуратурі, 18 – це приїжджі з різних регіонів, від Львова до Луганська. Забезпечення житлом - скажу відразу – ніяке, тому що у людей є гідні зарплати. Зарплата у прокурора, ця сума не є секретною, близько 50 тис. грн, дозволяє в Києві, не в центрі, ближньому центрі або навіть на околиці - я сам, наприклад, живу у Вишневому, я в Києві не проживаю - дозволяє зняти досить непогану квартиру без шкоди сімейному бюджету", – сказав Холодницький.

Крім того, відповідаючи на запитання, чи була інформація про порушення та незаконні дії при проведенні конкурсу на місця прокурорів, Холодницький сказав: "Ні, такої інформації у нас не було. Наскільки я знаю, конкурси на місцевих прокуратурах, деякі навіть ще тривають, оскільки тривають судові засідання, судові тяжби, хтось оскаржує результат, але якщо брати конкурс на спеціалізовану антикорупційну прокуратуру, який я проводив як член комісії й порядок був мною затверджений, то ми набрали перших 13 осіб прокурорів, і ніякого позову на результати конкурсу не було".

Раніше Холодницький заявляв, що прокурори АКП повинні отримувати хороші зарплати - близько 50 тисяч гривень на місяць, - щоб унеможливити хабарі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: зарплата антикорупційних прокурорів, Холодницький | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]