Чт, 2024-04-18, 13:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:47
Не дати реалізувати Зеленському сценарій Кремля - закликає "Європейська Солідарність"
Інші останні Політичні новини

«Європейська Солідарність» закликає не дати реалізувати Зеленському сценарій Кремля

Парубій заявив, що Порошенко є головною мішенню Зеленського і Кремля

«Європейська Солідарність» закликає всі проукраїнські сили  до об’єднання, щоб зупинити реванш і не дати реалізувати Зеленському кремлівський сценарій.

Про це заявив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Андрій Парубій з трибуни Верховної Ради, пише Четверта студія.

«Нам сьогодні дуже важливо усвідомити, що стратегічна мета Кремля не змінилася. В їхньому розумінні Україна має існувати, але без української суті –  виключно, як частина «русского мира», який керується з Кремля. Для цього першочерговим завданням є знівелювати, знищити історичне значення Революції Гідності, очорнити і дискредитувати Героїв Майдану, добровольців, героїв АТО, зрештою, усіх державників. І вже рік ми всі спостерігаємо покрокову реалізацію цього сценарію. Він втілюється паралельно з розвалом держави у всіх сферах», – наголосив політик.

Також представник «Європейської Солідарності» звернув увагу на наступ влади на Майдан, у відповідності до тез російської пропаганди.

«Зараз влада взялася за найголовнішу частину кремлівського плану – змінити парадигму суспільного сприйняття. Вони хочуть переконати суспільство, що Майдан – це державний переворот, що українізація і декомунізація – це порушення демократичних стандартів, що захист своєї Батьківщини – це злочин», – сказав Андрій Парубій.

«Триває наступ на українську мову, на український інформаційний простір, намагаються зірвати ЗНО. Ось чому влада Зеленського не криючись почала переслідувати найбільш активних. І справа Федини, справа Звіробій, Чорновол, Антоненка, Кузьменко, В’ятровича, Стерненка, попри їх відмінність, насправді – це ланки одного ланцюга», – додав народний депутат.

Крім цього, він підкреслив, що Порошенко – це головна мішень Кремля і Зеленського.

«І якщо ми цей антиукраїнський реванш не зупинимо вироки будуть винесені усім. І вчорашні події під судом – це яскраво продемонстрували. На який ми стали шлях і до чого йде українська держава. Очевидно, що головною мішенню для Кремля і Зеленського є п’ятий Президент України – Петро Порошенко, оскільки жодне зі звинувачень, про які трубили всі московські медіа не підтвердилось, їм потрібно сфабрикувати будь-яку резонансну справу. Цим займається Венедіктова та інші каральні органи», – сказав представник «Європейської Солідарності».

Андрій Парубій зазначив, що від реваншу країну може врятувати об’єднання всіх проукраїнських сил.

«Чи можемо ми запобігти цьому кремлівському сценарію? Чи можемо ми протидіяти? Чи можемо ми зупинити реванш, захистити своїх побратимів, врятувати Україну? Так!» – підкреслив народний депутат.

«Шлях до цієї мети є один- це загальне об’єднання. Об’єднання всього українського табору. Об’єднання усіх українських сил. І до цього усіх закликає «Європейська Солідарність», бо це наша земля і наша країна – ми зобов’язані її захистити. Реванш не пройде, Зеленський має піти», – додав політик.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 539 | Додав: adminA | Теги: сценарій Кремля, «Європейська Солідарність», Зеленський | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]