Вт, 2024-04-23, 20:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:54
Невтішна соціологія для Кремля: російські ветерани отримують менше всіх, навіть у німців пенсії більші
Інші останні Новини російської федерації
День Перемоги змусив вкотре замислитися про долю ветеранів, які дожили до 68-ї річниці закінчення російсько-німецької війни, яка була частиною Другої світової. Адже як свідчить соціологія німецькі пенсіонери, в тому числі і колишні вояки Вермахту, живуть значно краще за свої ровесників у Росії.

Російські учасники війни, згідно з даними Пенсійного фонду Російської Федерації, після індексації пенсій у 2010 році в середньому отримують 26 тисяч 940 рублів. Якщо враховувати додаткове матеріальне забезпечення, щомісячний грошовий дохід учасників так званої Великої Вітчизняної війни (німецько-російської війни 1941-1945 років) - 27 тисяч 864 рубля, а вдів загиблих військовослужбовців - 25 тисяч 21 рубль. Це менше, ніж у колишніх німецьких солдатів, які воювали в лавах Вермахту, констатує газета "Московський комсомолець".

У Німеччині учасники війни отримують пенсійні виплати в розмірі не менше 1000 євро на місяць, вказує видання. Дохід може бути ще більше, оскільки враховуються звання колишнього військовослужбовця і його "заслуги".

У США ветерани Другої світової війни мають особливу пенсію, а також право на пільгові житлові кредити, навчання, повний медичний сервіс і в разі необхідності - інвалідну техніку. При середній пенсії в США у розмірі 1500 доларів, ветерани війни отримують додаткову допомогу - мінімум 1200 доларів.

У Великобританії пенсійна допомога ветеранів Другої світової війни в перерахунку на американську валюту коливається від 2000 до 9000 доларів - все залежить від звання і поранень, отриманих на полі бою. Також всі ветерани можуть розраховувати на безкоштовні ліки та лікування. Вдовам ветеранів місцева влада також дає додаткову пенсію.

В Ізраїлі ветерани Другої світової війни отримують з усіма пільговими нарахуваннями близько 1500 доларів.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 1503 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]