Ср, 2024-04-24, 17:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:34
Німеччина створить 200 тисяч робочих місць за кордоном у 2017 році - DIHK
Інші останні Новини Європейського Союзу

ФРН активно створює робочі місця в інших країнах. Зокрема, 40 тисяч робочих місць буде створено цього року в США, стверджують у Німецькій торговельно-промисловій палаті.

Німеччина не лише експортує товари, але й створює за кордоном робочі місця

Завдяки прямим іноземним інвестиціям німецьких компаній у різних країнах світу цьогоріч з'являться сотні тисяч робочих місць. Про це в вівторок, 4 липня, заявив директор із зовнішньої торгівлі Німецької торговельно-промислової палати (DIHK) Фолькер Траєр (Volker Treier).

За його даними німецькі компанії збільшать свій інвестиційний капітал за кордоном на майже 120 мільярдів євро. У зв'язку з цим німецька економіка створить "щонайменше 200 тисяч робочих місць за кордоном", із них 40 тисяч - у США.

Активне сальдо торговельного балансу "завжди пов'язане зі створенням робочих місць за кордоном", цитує фахівця інформагенція Reuters. "Ми - один із найбільших експортерів прямих іноземних інвестицій і відіграємо значну роль у створенні робочих місць у багатьох країнах", - підсумував представник DIHK.

Нагадаємо, що в США критикують значне позитивне сальдо торговельного балансу Німеччини. Американський президент Дональд Трамп на переговорах із лідерами ЄС у травні назвав німців "поганими, дуже поганими" за значний профіцит у торгівлі ФРН із США. Він пообіцяв це зупинити.

Водночас швейцарський експертний інститут Prognos нещодавно дійшов висновку, що німецька економіка забезпечує існування майже 4,8 мільйона робочих місць в інших країнах Євросоюзу. Великий попит із боку ФРН стимулює економіку сусідніх держав, а не гальмує її, пояснили дослідники.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 744 | Додав: adminA | Теги: DIHK, Німеччина, 200 тисяч робочих місць, 2017 р | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]