Сб, 2024-04-20, 16:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:22
Номінована на Heart Award українська тенісистка Катерина Бондаренко
Інші останні Спортивні новини

Українська тенісистка Катерина Бондаренко номінована на премію Heart Award за виступ у зональному турнірі 1-ї групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації в Ейлаті (Ізраїль) у лютому нинішнього року, під час якого не програла жодного сету.

Про це повідомляє Тенісний портал України.

"Окрім яскравих перемог у Світовій групі та матчів плей-офф, уболівальникам української збірної запам'ятався спортивний подвиг Катерини, коли 2006 року вона, будучи травмованою, граючи буквально "на одній нозі", перемогла фінську тенісистку Емму Лайне (6:3, 6:7 (9:11), 9:7) і врятувала українську команду від падіння до 2-ї групи Євро-Африканської зони.

Додамо, що премія Heart Award вручається з 2009 року тим тенісисткам, які представляють свою країну на Кубку Федерації і при цьому є "прикладом сміливості на корті та відданості команді".

Раніше повідомлялося, що Катерині Бондаренко не вдалося створити сенсацію на престижному турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier Mandatory - BNP Paribas Open в Індіан-Веллсі (США) з призовим фондом 6,844 мільйона доларів.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 759 | Додав: adminA | Теги: Heart Award, українська тенісистка Катерина Бонд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]