Чт, 2024-05-09, 19:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:19
Нові докази існування НЛО знайшли вчені
Інші останні Новини світу науки і технологій

Відомий дослідник "мисливець за інопланетянами" Аві Леб з Гарвардського університету (США) оголосив, що має нові докази на користь того, що металеві сфери, виявлені на дні Тихого океану, можуть бути пов'язані з інопланетною технологією. Це вже не вперше, коли Леб відкидає заперечення скептиків, які вважають, що ці об'єкти мають земне походження, пише Futurism .

У своєму останньому дослідженні, опублікованому нещодавно, Леб вивчав сотні металевих сфер, знайдених ним та його командою на дні Тихого океану минулого року. Він стверджує, що ці уламки можуть бути частиною космічного апарату, створеного інопланетною цивілізацією. На думку вченого, ці об'єкти можуть нагадувати зонди, подібні до тих, що були відправлені на дослідження Сонячної системи майже півстоліття тому.

Аві Леб став відомим завдяки своїм теоріям про міжзоряний об'єкт Оумуамуа, який відвідав Сонячну систему у 2017 році. Нове дослідження стосується іншого міжзоряного об'єкта, що впав на Землю, хоч не повністю.

Цей метеорит, названий IM1, впав у Тихий океан біля Папуа-Нової Гвінеї майже десять років тому, але його значення ніхто не надавав доти, доки Леб досліджував його. 2022 року було підтверджено, що це перший міжзоряний об'єкт, що впав на Землю.

Минулого року вчені організували експедицію, щоб знайти уламки цього об'єкта на дні Тихого океану. Вони знайшли сотні маленьких металевих сфер, які, за словами Леба, є уламками IM1. Вчені вважають, що це може бути проявом інопланетної технології.

У жовтні минулого року Леб опублікував результати попереднього дослідження, на яке багато вчених відреагували скептично. Деякі вчені вважають, що ці фрагменти не мають відношення до інопланетян і, ймовірно, виникли в результаті ядерних випробувань або є вугільною золою від промислового виробництва.

Леб стверджує, нові результати аналізу хімічного складу сфер свідчать, що вони від будь-яких відомих матеріалів Сонячної системі. Він вважає, що його критикують через сильну увагу до його роботи та заздрості до нього.

Однак Льоб не закінчує своє дослідження на цьому. Він планує ще одну експедицію для пошуку на Тихому океані великих фрагментів міжзоряного об'єкта. Він також вважає, що пошук інопланетних зондів слід проводити у Сонячній системі, а не у космосі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 274 | Додав: admin | Теги: існування, НЛО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]