Сб, 2024-04-20, 03:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:03
Нові документи про провалену операцію українських спецслужб "Вагнергейт" нардеп опублікував
Інші останні Кримінальні новини

"Вагнергейт": нардеп опублікував нові документи про провалену операцію українських спецслужб

Історія з проваленою спецоперацією по затриманню «вагнерівців», які воювали на Донбасі, продовжує залишатися в топ-темах ЗМІ та розбурхувати суспільство.

Народний депутат від «Європейської Солідарності» Володимир Ар'єв на своїй сторінці у Facebook опублікував нові документи: протокол з іменами «вагнерівців», підписаний слідчим СБУ, та квитки на рейс Мінськ-Стамбул на 25 липня, якими, до речі, найманці не скористалися.

«В історії зі злитою спецоперацією з виманювання бойовиків «вагнерівців» в Україну досі сперечаються у «вірю - не вірю»? Ок, доведеться допомогти.

1) На фото протокол, підписаний слідчим СБУ, з прізвищами «вагнерівців». Далі - квитки на рейс Мінськ-Стамбул, який мав відбутися 25 липня, але був відкладений після наради в офісі президента (29 липня бойовиків взяло КГБ Білорусі). Порівняйте прізвища. До речі, особисті дані і переговори «вагнерівців» з вербувальником-оперативником буду далі викладати. Стежте.

2) Зверніть увагу: у багатьох квитках повернення зазначено зі Стамбула в Москву. Чому ж тоді вони всі з Москви не вилітали? Пояснення елементарне: російські рейси над Україною не літають, а білоруський - з Мінська на Стамбул - йде прямо над Києвом. Диспетчер має повне право наказати пілоту посадити літак, коли він перебуває у повітряному просторі країни. Отже, це ще один доказ того, що «вагнерівців» виманювали.

3) Доказів надалі не бракуватиме. Я не один», – написав Володимир Ар'єв.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 641 | Додав: adminA | Теги: нардеп, Вагнергейт, і документи, провалена операція українських спец | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]