Вт, 2024-03-19, 06:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:10
Новий кліп "Тартак" присвятив захисникам Донецького летовища. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

  Гурт "Тартак" виклав у Мережу нове відео на пісню "Висота (Ніхто, крім нас)". Кліп створений на основі матеріалів із мережі YouTube і присвячений захисникам донецького аеропорту, а також всім українським воякам, передає "Рідна Черкащина".

Фронтмен гурту Олександр Положинський розповідає, що написати цю пісню його попросили десантники: "На нашому сайті я побачив, що хтось із бійців залишив прохання створити композицію для українських десантників, а трохи пізніше одна моя знайома по телебаченню поспілкувалася з кимось із високопосадовців Міністерства оборони, який їй також скаржився, що нашим солдатам не вистачає сучасних актуальних військових пісень. Тоді вона попросила мене написати таку композицію".

Зазначимо, донецький аеропорт захищають не тільки мужні, а й талановиті воїни. "Кіборг" з 95-ї аеромобільної бригади нещодавно заспівав для побратимів та телебачення зворушливу пісню.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 862 | Додав: adminA | Теги: кліп, Тартак, захисникам Донецького летовища. ВІД | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]