Пт, 2024-03-29, 13:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:23
Нову політичну партію, до якої увійдуть мери міст створили в Україні
Інші останні Політичні новини

В Україні створили нову політичну партію, до якої увійдуть мери міст

Матиме вона назву “Пропозиція” і 19 червня її офіційно презентують. Повідомляється, що до лав новоствореної партії увійдуть мери міст, їх і запросили на зустріч 19 червня. А вже 3 липня планують провести офіційний з’їзд її членів.

Про це Суспільному стало відомо з джерел, наближених до міського голови Чернівців Олексія Каспрука.

Неофіційно у політичних колах новостворену структуру називають “партією мерів”.

За інформацією Дзеркала тижня, до партії увійдуть Борис Філатов (Дніпро), Олександр Сєнкевич (Миколаїв), Олексій Каспрук (Чернівці) та Сергій Сухомлин (Житомир). Віталій Кличко не бере участь у створенні проєкту, однак теж буде запрошений на презентацію партії мерів.

Партія буде “відстоювати інтереси місцевого самоврядування”.

Водночас міський голова Житомира Сергій Сухомлін у коментарі Суспільному сказав, що проєкт лише на стадії обговорення. Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич відповів, що коментуватиме створення партії після її офіційного представлення. За інформацією Суспільного, міський голова Чернівців вирішить, чи балотуватись від партії, вже після зустрічі 19 червня.

Згідно з інформацією на порталі Youcontrol, “Пропозиція” зареєстрована в Дніпрі. Раніше партія називалась “Нова Європейська Україна”.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 572 | Додав: adminA | Теги: мери міст, україна, політична партія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]