Чт, 2024-03-28, 21:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 106 107 108 109 110 ... 177 178 »

 

 

20 канадських поліцейських прибули в Україну для навчання співробітників Національної поліції, повідомила 6 жовтня на брифінгу голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-10-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міжнародна організація "Комітет захисту журналістів" (CPJ), штаб-квартира якої знаходиться в Нью-Йорку, зайнялася справою арешту 47-річного кореспондента "Укрінформу" Романа Сущенка у Москві.


 

 

У Раді Європи в понеділок 3 жовтня відбудеться День українських реформ, в якому візьме участь глава МЗС України Павло Клімкін. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МЗС.


 

 

За словами організатора гуманітарної акції – відомого хорватського футболіста Івіци Пірича, цього року 500 українців побували в Хорватії у рамках його гуманітарної акції.


 

 

У Польщі створили профспілку українських працівників. Об’єднання діє в рамках Загальнопольського порозуміння профспілок (OPZZ).


 

 

Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною дозволить побудувати більш успішну Україну і підвищити добробут її жителів. Про це заявила міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фріланд.


 

 

Во время ярмарки вооружения в Киеве под названием Arms&Security, которая пройдет в начале октября, оборонпром Польши собирается развернуть крупнейшую экспозицию.


 

Комітет Європейського парламенту з питань цивільних прав, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) проголосує сьогодні доповідь щодо надання Україні безвізового режиму та мандат на початок переговорів між інституціями ЄС без обговорення.


 

 

Парламент Нідерландів ухвалив постанову, якою вимагає від уряду внести рішення щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС не пізніше ніж 1 листопада.


 

 

Палата представників Конгресу США (нижня палата Конгресу) схвалила закон на підтримку України. Про це сьогодні 22 вересня повідомляє Посольство України у США в соціальній мережі Facebook.


 

 

У США відбулася зустріч першої леді Америки Мішель Обами з першою леді України Мариною Порошенко. Жінки обговорили проекти, якими вони опікуються.


 

 

Греція надаватиме допомогу України в реформуванні морського сектору, зокрема портової інфраструктури у відповідності до стандартів Європейського Союзу.


 

Президент України Петро Порошенко і його латвійський колега Раймондс Вейоніс в найближчі дні проведуть переговори, однією з головних тем буде повернення в Україну конфіскованих в бюджет Латвії 50 млн євро.


 

Україна може припинити свою участь у роботі ПАРЄ у разі, якщо повноваження російської делегації в цій організації буде визнано, незважаючи на нелегітимність виборів до Держдуми на території окупованого Криму.


 

 

У короткотерміновому обміні з європейськими вишами візьмуть участь 1583 студенти українських університетів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.