Ср, 2024-04-17, 01:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:05
Обіцяє подати проект держбюджету на 2018 рік до 15 вересня Мінекономрозвитку
Інші останні Економічні новини

Віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів заявив, що проект державного бюджету на 2018 рік буде подано 15 вересня, а нині міністерства вже погодили його баланс. Про це віце-прем'єр повідомив журналістам після виступу в рамках економічного форуму, який у п'ятницю, 25 серпня, пройшов в Києві.

«Зараз бюджет відповідно з міністерствами погоджено в структурі балансу, і, відповідно, проведено спільну нараду президента України, прем'єр-міністра України, голови Верховної Ради і представників фракцій для того, щоб ми представили бюджет вчасно 15 вересня 2017 року», - заявив Кубів агентству «Інтерфакс-Україна».

Степан Кубів заявив, що в рамках бюджету планується обрати 10 пріоритетів, серед яких є проведення реформ, однак детально говорити про пріоритети проекту держбюджету можна буде тільки після його узгодження.

Нагадаємо, вчора міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів заявив, що очікує зростання валового внутрішнього продукту у 2017 році на рівні 2%, а інфляція, за його прогнозами, складатиме 11,2%.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 664 | Додав: adminA | Теги: Мінекономрозвитку, 15 вересня, 2018 рік, проект держбюджету | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]