Чт, 2024-03-28, 16:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:04
Обручку Шварценеггер знову надів
Інші останні Новини світу

Колишній культурист, зірка фільмів-екшн й екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер знову носить обручку, яку зняв кілька місяців тому, після того як його дружина Марія Шрайвер подала на розлучення, передає ИТАР-ТАСС.

"Термінатор" у такий спосіб нагадав, що все ще одружений й прагне зберегти шлюб. Про це повідомило інтернет-видання TMZ, яке спеціалізується на інформації з життя знаменитостей.

На доказ своїх слів TMZ опублікувало знімок обручки на підмізинному пальці лівої руки (у США обручки носять на лівій руці) Шварценеггера. Фотографію зроблено після новорічної ночі, під час відпочинку екс-губернатора з двома його синами.

Як повідомляла раніше американська преса, 56-літня журналістка й член могутнього в США сімейного клану Кеннеді не впевнена у тому, чи варто їй розлучатися зі знаменитим чоловіком, і стала ділитися своїми сумнівами з найближчими друзями. Сумніви Марії обумовлені її релігійними переконаннями. Жінка є ревною католичкою. А Римсько-католицька церква стоїть на сторожі сімейних цінностей і непорушності шлюбу.

Шварценеггер же не втрачає надії знову завоювати серце Шрайвер. Її рішення розірвати шлюб не привело до повного розриву відносин пари. Вони регулярно розмовляють по телефону, разом проводять час із дітьми.

Наприклад, своє 64-річчя 30 липня "Термінатор" відсвяткував у компанії Шрайвер. Різдво вони також відсвяткували разом з дітьми, яких у пари четверо (дві доньки й два сини).

Нагадаємо, Шварценеггер і Шрайвер оголосили про рішення розлучитися на початку травня 2011 року після того, як актор зізнався в зраді й у тому, що має позашлюбного сина. 1 липня минулого року Марія подала на розлучення. Арні погодився платити їй аліменти й відшкодувати судові витрати за шлюборозлучний процес.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1204 | Додав: adminA | Теги: Обручку Шварценеггер знову надів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]