Пт, 2024-04-19, 01:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:39
Обстріли бойовики посилили, один український військовий поранений
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу 27 лютого російсько-окупаційні війська 84 рази обстрілювали українських військових, поранивши одного з них.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії загарбники обстрілювали Широкине. З мінометів калібрів 120 і 82 міліметри – Водяне, Гнутове, Новотроїцьке та Павлопіль. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Талаківку, Павлопіль, Водяне, Новотроїцьке, Широкине, Гнутове. БМП окупантів вели вогонь по Широкиному, Водяному та Лебединському. Снайпер – по Талаківці.

На Донецькому напрямку танк неодноразово вів вогонь по Авдіївці.

Зі 120- та 82-міліметрових мінометів загарбники обстріляли Троїцьке, Новолуганське, Луганське, Верхньоторецьке, Опитне, Авдіївку, шахту Бутівку, та Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь по Пісках, Зайцевому, Луганському, Кам’янці та Троїцькому.

На Луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів – по Новоолександрівці, Станиці-Луганській та Валуйському. Лобачеве обстрілював снайпер.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: бойовики, обстріли, український військовий поранений | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]