Вт, 2024-03-19, 10:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:48
Одарич - всі, хто критикував Кучму, ставали жертвами кривавих злочинів
Інші останні Кримінальні новини

Мер Черкас Сергій Одарич розповів, як в 1998 році став жертвою нападу через свою політичну діяльність. Про це він повідомив в ефірі телепередачі "Українські сенсації" на 1+1, передає Обозреватель.

За його словами, в той час, всі, хто висловлював своє невдоволення стилем керівництва тодішнього президента Леоніда Кучми, а тим більше, критикував його, ставали, жертвами кривавих злочинів.

Так, 28 липня поточного року він ледве залишився живий після нападу. Того дня біля його будинку Одарича піджидав озброєний ЖЕКу.

"Через дерева вийшов чоловік, на вигляд йому було років 40, вийшов прямо на мене і по-російськи ввічливо запитав: "Ви Одарич Сергій Олегович?". Каже: "Мене послали дуже впливові люди з рекомендацією Вам припинити політичну діяльність", - розповів він.

Відповідати на питання, хто все-таки ці люди, чоловік не став. Однак попередив Одарича про "наслідки" непослуху. Потім, вже виходячи з того місця, політик почув два постріли і зрозумів, що куля потрапила в його ліву ногу.

Причину всього цього Одарич знав. Напередодні він підписав до друку номер газети, в якому була опублікована викривальна стаття про торгівлю зброєю.

Саме ця публікація, каже він, і стала причиною нападок на всю його команду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: жертвами кривавих злочинів, хто критикував Кучму, Одарич | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]