Пт, 2024-03-29, 00:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:59
Одного з найбільш розшукуваних ФБР злочинців заарештували у Мексиці
Інші останні Новини світу
У Мексиці під час спільної операції агентів ФБР і уряду країни був затриманий учасник бандитського угруповання, який входив до десятки найбільш розшукуваних злочинців за версією Федерального бюро розслідувань США, передає Lenta.ru.

Джо Луїс Саєнс був затриманий в четвер, 23 листопада, в Гвадалахарі. Очікується, що вже в найближчі дні почнеться процедура його екстрадиції в США.

Саєнс підозрюється у вбивстві двох членів конкуруючої банди в 1998 році. Крім цього він обвинувачується в зґвалтуванні і вбивстві своєї подруги, яка збиралася розповісти про його злочини поліції.

У десятку найбільш розшукуваних бюро злочинців Саєнс потрапив в 2009 році, за інформацію про його місце перебування була оголошена нагорода в 100 тисяч доларів.

За даними влади, в останні роки він ховався в Мексиці, виконуючи функції найманого вбивці для одного з місцевих наркокартелів.

ФБР публікує списки розшукуваних злочинців з 1930-х років, а список з десяти найбільш розшукуваних порушників закону вперше був складений в 1950 році. За минулі роки в список були внесені 497 злочинців. Місце перебування 466 з них згодом було встановлено, причому в 154 випадках зловити порушників закону агентству вдавалося за допомогою інформації, отриманої від пересічних громадян.

Раніше у Мексиці було заарештовано впливового наркобарона на прізвисько Таліб.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1020 | Додав: adminA | Теги: розшукуваних ФБР злочинців, Мексиці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]