Пт, 2024-03-29, 00:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:15
Офіційно стверджують МАУ і Укрзалізниця, що запроваджені РФ заборони не викличуть простоїв їхніх транспортних засобів
Інші останні Економічні новини

Заборона на польоти українських авіакомпаній до Російської Федерації, яку, як очікується, буде впроваджено 25 жовтня 2015 року у відповідь на українські санкції, не позначиться на кількості флоту авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) та плани його поповнення, повідомив 2 жовтня президент авіакомпанії Юрій Мірошников.

"Я думаю, що це не сильно позначиться на флоті. Той флот, який буде зніматися з російських маршрутів, тим чи іншим чином буде задіяний для забезпечення інших варіантів відправлення пасажирів до РФ, зокрема, можливо, для збільшення рейсів до Мінська, Кишиніва і, відповідно, наші плани щодо флоту не зазнають значних змін", - цитує Мірошникова агенція "Інтерфакс-Україна".

Стосовно планів щодо флоту він уточнив, що компанія має намір поповнити його в 2016 році п'ятьма середньомагістральними літаками.

Довідка

МАУ засновано 1992 року. Це найбільша українська авіакомпанія.

Базовий аеропорт - ДМА "Бориспіль".

Флот МАУ складається з 31 літака: 27 середньомагістральних і чотирьох далекомагістральних.

За даними НКЦПФР кіпрська компанія "Онтобет промоушінз лімітед" володіла 15,91% акцій МАУ. Ще 74,16% авіаперевізника володіло ТОВ "Кепітел інвестмент проджект" (Київ).

"Кепітел інвестмент проджект" належало ТОВ "Інвестмент проджектс менеджмент", власником якого, в свою чергу, з червня 2012 року було "Онтобет промоушінз лімітед".

Нещодавно також стало відомо, що одним з кінцевих бенефіціарів компанії є дніпропетровський бізнесмен Ігор Коломойський.

    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 772 | Додав: adminA | Теги: простої, мау, транспортні засоби, Укрзалізниця, заборони, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]