Пт, 2024-03-29, 10:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:25
Офіс генпрокурора суд зобов'язав розслідувати поїздку Медведчука, Кузьміна і Рабиновича у РФ як держзраду
Інші останні Кримінальні новини

Суд зобов'язав Офіс генпрокурора розслідувати поїздку Медведчука, Кузьміна і Рабиновича у РФ як держзраду

Печерський районний суд Києва зобов'язав Офіс генерального прокурора відкрити кримінальне провадження за фактом державної зради у зв'язку з поїздкою 6 депутатів Верховної Ради від фракції "Опозиційна платформа – За життя" у березні цього року в Москву (Росія).

Про це йдеться в матеріалах суду, пише LB.ua.

Згідно з матеріалами, один з депутатів Ради подав заяву в Офіс генерального прокурора, в якій просив розслідувати кримінальний злочин за ст. 111 Кримінального кодексу (державна зрада) у зв'язку з поїздкою 10 березня в Москву на переговори з депутатами Державної Думи Російської Федерації щодо врегулювання конфлікту на Донбасі депутатів Ради Віктора Медведчука, Вадима Рабиновича, Тараса Козака, Олександра Колтуновича, Рената Кузьміна і Тетяни Плачкової, де вони провели зустріч з членами Держдуми.

При цьому, Офіс генпрокурора не вніс дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У зв'язку з цим, депутат Ради подав позов до суду, який зобов'язав Офіс генпрокурора порушити кримінальне провадження за вказаним фактом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 610 | Додав: adminA | Теги: поїздка Медведчука, держзрада, Кузьміна і Рабиновича, Суд, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]