Пт, 2024-04-19, 16:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:14
Оголосив підозру фігуранту справи про викрадення активістів Євромайдану Луценка та Вербицького Офіс генпрокурора
Інші останні Кримінальні новини

  Офіс генпрокурора оголосив підозру фігуранту справи про викрадення активістів Євромайдану Луценка та Вербицького

Офіс генерального прокурора повідомив про підозру учаснику злочинної організації, яка в період січня-лютого 2014 року чинила насильницьку протидію мирним акціям протестів, а також викрадала та катувала активних учасників.

Про підозру було повідомлено за підсумками досудового розслідування кримінального провадження за фактами викрадення та катування учасників мирних акцій протесту 2013-2014 років Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

Підозрюваному інкримінують ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації) і ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

У зв'язку з тим, що підозрюваний не з’явився на виклик, було отримано дозвіл слідчого судді на його затримання. Для цього вживають усіх необхідних заходів.

Ігоря Луценка та Юрія Вербицького викрали в Києві 21 січня 2014 року. Група невідомих вивезла їх за місто і катувала протягом кількох годин. Пізніше Луценка залишили в лісі у Бориспільському районі, йому вдалося дістатися до населеного пункту і повідомити про своє місце знаходження. Згодом у тому самому районі було виявлено тіло Вербицького.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 924 | Додав: adminA | Теги: викрадення активістів Євромайдану Л, підозра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]