Пт, 2024-03-29, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:14
Охоплений вогнем ТЦ у рф пограбували "чесні громадяни": виносили шуби і техніку. ВІДЕО
Інші останні Новини російської федерації

Поки пожежники намагалися ліквідувати загоряння, росіяни виносили з магазинів речі і зовсім не боялися загинути заради легкої наживи.

У російському місті Уфа сталася пожежа в торговому центрі "Меркурій". Вогонь охопив велику територію, а "чесні російські громадяни" вирішили скористатися моментом. Жителі Уфи пограбували охоплений вогнем ТЦ.

На відео, які вже з'явилися в соцмережах, можна спостерігати безпечність росіян, заради легкої наживи вони ризикували життям і виносили з магазинів товари.

Так, росіян особливо зацікавила доля магазину, де продавалися хутряні вироби. Мародери викидали на вулицю шуби і намагалися вкрасти якомога більше товарів. Все це знімалося на відео, але росіяни зовсім не соромилися займатися грабунком.

Також росіяни "потурбувалися про збереження" магазинів з технікою та іншими товарами. Випадкові свідки мародерства намагалися зупинити "чесних громадян", але ті почали розбігатися тільки коли почули, що всі їхні вчинки фіксуються на відео.

Незабаром стало відомо, що пожежу в ТЦ вдалося локалізувати, вона поширилася на 5,4 тисячі квадратних метрів. За попередніми даними, причиною загоряння стало коротке замикання. У рф оцінити збиток поки що не беруться, адже навряд чи їм вдасться з'ясувати, скільки магазинів згоріло, а скільки шуб та інших товарів "врятували небайдужі громадяни".

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 579 | Додав: adminA | Теги: грабіж, ТЦ, Вогонь, техніка, РФ, Шуби, чесні громадяни | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]