Сб, 2024-04-20, 06:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:00
Окупанти 5 разів порушили "тишу", є загиблий та поранені - доба в ООС
Інші останні Надзвичайні новини

Доба в ООС: Окупанти 5 разів порушили "тишу", є загиблий та поранені

Шостого березня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу сил ООС.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Чотири обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" - двічі поруч з Авдіївкою та два рази поблизу Пісок.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстрілів наших позицій неподалік населеного пункту Зайцеве – з міномету калібру 82 мм ворог випустив 6 мін, 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомету, а також вів обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Вчора, 06 березня, внаслідок підриву БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник загинув, ще три військовослужбовця отримали бойове ураження. Також у результаті ворожих обстрілів один український захисник зазнав поранення", - додали у штабі ООС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 941 | Додав: adminA | Теги: ООС, загиблий та поранені, окупанти, 5 разів порушення тиші | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]