Чт, 2024-03-28, 17:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
Окупанти активізували обстріли на Донецькому та Маріупольському напрямках. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу, 5 лютого, проросійські бойовики 84 рази порушували режим так званої тиші, обстрілюючи позиції українських військ на Донецькому і Маріупольському напрямах.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"14 разів ворог відкривав вогонь по нашим опорним пунктам в районі Красногорівки, використовуючи при цьому, крім гранатометів і стрілецької зброї, міномети калібру 82 мм", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що обстрілу з гранатометів різних систем зазнали укріплення українських військ в Луганському, Мар'їнці, Пісках, Опитному, Новгородському, Троїцькому та Широкиному. Крім того, в Опитному противник застосував зенітну установку, а в Новгородському - БМП.

Крім того, застосування ворогом мінометів калібру 82 і 120 мм по наших позиціях зафіксовано в Талаківці, Гнутовому, Авдіївці, Зайцевому, Майорську та на Шахті Бутівка.

"В окремих випадках сили АТО відкривали прицільний вогонь зі зброї, дозволеної Мінськими домовленостями", - відзначили в прес-центрі АТО.

Відзначимо, президент Порошенко просить Верховну Раду зняти обмеження в строках оголошення призову. Порошенко запропонував парламенту прибрати з зазначеного закону норму, згідно з якою в ЗМІ необхідно публікувати не пізніше ніж за місяць до закінчення поточного року указ президента про терміни проведення призову громадян України на строкову військову службу на наступний рік.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 895 | Додав: adminA | Теги: Маріупольський напрямки, окупанти, обстріли, Донецький | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]