Чт, 2024-04-18, 18:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:05
Окупанти гатять із зеніток по Мар'їнці. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У районі проведення АТО бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції - за минулу добу зафіксовано 55 випадків порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штаб АТО на сторінці в Facebook.

"22 рази противник вів прицільний вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї по опорних пунктах сил АТО в Мар’їнці. По контрольному пункту "Мар’їнка" працював снайпер та зенітна установка ворога", - йдеться в повідомленні.

Зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем були обстріляні українські позиції в Пісках, Опитному, Авдіївці, Майорську і Новгородському. Крім того, по опорному пункту сил АТО в Зайцевому бойовики відкривали вогонь з мінометів.

По українським укріпленнях у Старогнатівці і Луганському бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї і БМП.

На Луганському напрямку з мінометів, стрілецької зброї і гранатометів були обстріляні українські позиції неподалік Богуславського.

Напередодні в штабі АТО повідомляли, що з метою захоплення Мар'їнки російсько-терористичні війська скупчують техніку і особовий склад. Очевидці кажуть про прибуття великої кількості техніки, забороненої Мінськими домовленостями, і бойовиків. Зокрема, помічено кілька РСЗВ "Град" і більш як 10 танків. При цьому терористи не приховують, що планують протягом доби захопити Мар'їнку.

Також раніше спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник поінформував, що окупаційний контингент збройних сил РФ на Донбасі посилюється.

Напередодні обстановка в зоні АТО різко загострилася - терористи 79 разів за добу 16 лютого відкривали вогонь, біля Миколаївки і Новотроїцького відбулися бойові зіткнення сил АТО з ДРГ бандформувань. Троє українських військовослужбовців загинули, семеро зазнали поранень.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: окупанти, зенітки, Мар'їнка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]