Чт, 2024-03-28, 13:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:45
Окупанти гатять з мінометів і БМП. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Усього протягом минулої доби у районі проведення АТО зафіксовано 51 випадок відкриття вогню бойовиками із забороненого мінськими угодами озброєння, по 24 на Донецькому та Маріупольському та 3 на Луганському напрямках. Про це сьогодні зранку, 29 червня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку опорні пункти біля Пісків, Березового, Луганського та Троїцького ворог обстрілював з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем, а під мінометним вогнем опинились укріплення неподалік Авдіївки, Невельського, Опитного, Новгородського та Зайцевого.

Поблизу Майорська ворог вів вогонь з БМП, а по захисниках шахти "Путилівська" ("Бутівка") – з важких мінометів.

На Маріупольському напрямку російські окупанти обстрілювали позиції сил АТО зі стрілецької зброї та гранатометів біля Гнутового, Талаківки та Старогнатівки, а поблизу Новотроїцького та двічі неподалік Лебединського зі 122-мм самохідних артустановок.

Також, під вогонь з 82- та 120-мм мінометів потрапили опорні пункти в районі Широкиного та Красногорівки. Біля Мар’їнки активно діяли ворожі снайпери.

На Луганщині супротивник обстрілював позиції поблизу Новозванівки з мінометів, а зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів вів неприцільний вогонь неподалік Кримського та КПВВ "Золоте".

Нагадаємо, 28 червня в результаті операції українських розвідників були взяті в полон 8 бойовиків.

Раніше українські військові розповіли, як окупанти маніпулюють режимом тиші.

А в штабі АТО повідомили про посилення обстрілів. "Інтенсивність вогню можна порівняти із ситуацією станом на серпень 2015 року", - зазначили там 23 червня. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 804 | Додав: adminA | Теги: міномети і БМП, окупанти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]