Пт, 2024-05-03, 09:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:35
Окупанти й колаборанти намагаються виїхати з Криму - паніка набирає обертів
Інші останні Новини з регіонів України

Багато хто купив нерухомість у Краснодарському краї та Ростовській області рф.

Колаборанти намагаються виїхати з території тимчасово окупованого Криму та вивозять свої сім’ї. Цей процес набирає масовості.

Як зауважив в ефірі телеканалу FREEДОМ заступник постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим Денис Чистіков, окупанти та їхні посіпаки вже намагаються звільнятися та полишати півострів.

"Але на півострові їх намагаються стримувати залякуванням або притягненням до кримінальної відповідальності, або одразу мобілізація та участь у "спеціальній військовій операції", – додав він.

За словами Чистікова, поплічники російських загарбників та окупанти вже вивезли свої сімʼї. В напрямку з окупованого Криму в бік Краснодарського краю рф фіксувалися черги.

"Багато хто вже купив нерухомість у Краснодарському краї та Ростовській області, про це свідчить популярність реклам і пропозицій з боку краснодарських рієлторів", – зазначив Чистіков.

Окупований Крим

На адмінкордоні з окупованим Кримом пролунав вибух вранці 22 червня. Окупанти заявили про атаку по Чонгарському мосту ракетою Storm Shadow. На мосту пошкоджено автомобільне покриття, рух транспорту зупинили.

Неспокійно днями було й поблизу окупованої Феодосії – там партизани підірвали залізничні колії. Оскільки залізниця є основним складником російської логістики, це створить значні проблеми для постачання ворожих військ.

Вибухи також чули в окупованому Севастополі. Поки місцеві канали писали про роботу ППО, гауляйтери вирішили видати свою версію подій. За словами посіпаки росіян михайла развожаєва, чутки про ППО нібито пустила Україна, а звуки, які чули місцеві, – навчання курсантів із застосуванням "реактивних бомбометів".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 258 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]