Пт, 2024-04-19, 02:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:10
Окупанти на Донбасі відкривали вогонь з гранатометів та кулеметів - ситуація в районі ООС
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом поточної доби, 19 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру ООС щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що вранці в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неподалік Південного ворог відкривав вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, кілька пострілів окупанти здійснили й зі стрілецької зброї. В цей же час противник застосував автоматичні станкові гранатомети та великокаліберний кулемет поблизу українських позицій і в районі населеного пункту Шуми.

Згодом, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь і біля Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», використавши для своїх провокацій великокаліберні кулемети.

А на Приазов’ї, неподалік Водяного, з перетином лінії розмежування було зафіксовано проліт ворожого БпЛА, подальше застосування якого зупинили вмілі дії наших засобів РЕБ.

Вогневі провокації окупантів не несли загрози життю наших військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Серед наших захисників бойових втрат та поранень немає.

Українські воїни перебувають напоготові до імовірних провокацій ворога, йдеться у повідомленні.

У районі проведення операції Об’єднаних сил сапери ДСНС розмінували майже 5 гектарів території та передали на знищення 112 вибухонебезпечних предметів.

Як наголошують у прес-центрі ООС, обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил й надалі контрольована українськими воїнами.

Слава Україні!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 599 | Додав: adminA | Теги: вогонь з гранатометів та кулеметів, ООС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]