Сб, 2024-04-20, 12:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:33
Окупанти розповідають про втечу з Харківської області - "Полк під Балаклією пішов у Луганськ". ВІДЕО
Інші останні Новини України

  Бойовик з так званої "лнр" розповідає про втечу з Балаклеї (Харківської області). Окупанти бояться контрнаступу українських бійців.

Про це повідомляє ЗМІ з посиланням на перехоплення розмови окупанта, яку опублікувало ГУР МО.

"На чемоданах сидим. Будем отступать, наверное. Бежать. Хорошего здесь мало. 202-й полк под Балаклеей был, ушел в Луганск, половина попала в плен. Пешком пойдем. Те из Балаклеи пешком отступали в Луганск", - каже окупант.

Також бойовик так званої "лнр" розповідає своїй співрозмовниці, що росіяни з Балаклії до Луганська втікали пішки (відстань йде про сотні кілометрів), а також жаліється, що сидить без бронежилета та ще й касці 1945 року.

Контрнаступ ЗСУ в Харківській області

Нагадаємо, що 8 вересня президент Володимир Зеленський повідомив про деокупацію міста Балаклії Харківської області від російських військ та оприлюднив відео, на якому боєць ЗСУ підтверджує звільнення.

Як пояснив військовий експерт Михайло Жирохов, звільнення міста Балаклії від окупантів безумовно є важливим для України, але це все-таки більш в медійному сенсі є дуже-дуже потужна перемога.

Втім, вже сьогодні стало відомо, що наші бійці продовжують просуватися в Харківській області, за даними ЗМІ, українські бійці звільнили близько 2500 квадратних кілометрів у Харківській області та мають всі шанси розірвати наземні лінії зв’язку росіян з Ізюмом.

При цьому ЗСУ зайшли до Куп'янська та встановили там прапор України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 341 | Додав: adminA | Теги: Луганськ, Харківська, пішки, Балаклія, втеча, полк рф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]