Сб, 2024-04-20, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
Окупанти сім разів порушили "тишу", загинув український військовий - доба у зоні ООС
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом минулої доби, 21 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. Усі порушення були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Про це повідомляє пресцентр ООС.

"Так, неподалік населеного пункту Красногорівка збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичного та станкового гранатометів і стрілецької зброї.

Також, в районі населених пунктів Мар’їнка та Красногорівка українські захисники виявили проліт ворожих безпілотників типу «квадрокоптер» з перетином лінії розмежування. Обидва БпЛА були подавлені нашими засобами РЕБ", - йдеться у повідомленні.

Крім того, поблизу Пищевика противник відкривав вогонь зі станкового протитанкового гранатомета та мінометів 82-го калібру. Поруч із населеним пунктом Широкине окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем, мінометів 120-го калібру та великокаліберних кулеметів.

Також неподалік населеного пункту Гнутове російсько-окупаційні війська вели вогонь у бік українських позицій з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета. У цьому ж районі було зафіксовано роботу снайпера окупантів.

Внаслідок ворожих обстрілів загинув один захисник України.

На обстріли збройних формувань РФ українські воїни відкривали вогонь у відповідь.

Від початку поточної доби, 22 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 575 | Додав: adminA | Теги: окупанти, порушення «тиші», ООС, загинув український військовий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]