Ср, 2024-04-24, 19:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:29
Олега Блохіна у Полтаві "послав" майор міліції. Ще й фанати біляшами кидалися. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
У перерві поєдинку 11-го туру УПЛ між полтавською "Ворсклою" і київським "Динамо" трапився прикрий інцидент. Як стверджує головний тренер киян Олег Блохін, молодий майор міліції "тикав" йому і "послав на три букви". До того ж, у наставника "Динамо" з трибуни кидалися... біляшами.

Про це Олег Блохін заявив на післяматчевій прес-конференції: "Нічого особливого не було, просто майор міліції послав мене на три букви і називав на "ти". Я йому сказав: "Вибачте, я вам не "тикав". Майор міліції - представник влади - і посилає мене: "Йди туди". Що значить "йди туди"?

Старший адміністратор команди "Динамо" Віктор Кашпур заявив, що наприкінці матчу в тренера "Динамо" кинули три біляші. Але тренера "Динамо", все ж, більше роздратував міліціонер.

"Добре, хоч не пляшку горілки, - підхопив Блохін. - Треба було пляшку горілки і біляш, щоб закусити. А з чим, до речі, був біляш? Але цей майор міліції, хоч ким би він був, він представник влади. Не треба було мене, людину у віці - він же хлопчик порівняно зі мною! - посилати, говорити "йди туди". Я такого ніколи не бачив у своєму житті. Я хотів прізвище його дізнатися. Я б до суду подав! Таке не дозволено, тим більше, представникові влади... Якщо можна, дізнайтеся його прізвище".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1056 | Додав: adminA | Теги: біляшами, Полтаві, Олега Блохіна, Фанати, відео, майор міліції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]