Ср, 2024-04-24, 12:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:21
Операції з платіжними картками "ПриватБанк" призупинить
Інші останні Економічні новини

"ПриватБанк" призупинить операції з платіжними картками

Банк переходить на нову версію систем управління базами даних

"ПриватБанк" у ніч на 14 жовтня на кілька годин зупинить всі операції з платіжними картками банку в зв'язку з переходом на нову версію системи управління базами даних процесингу, йдеться в повідомленні банку.

Нова версія системи дозволить збільшити продуктивність. Для переходу на неї всі операції з платіжними картками банку будуть припинені з опівночі до 4 ранку. Подальша стабілізація роботи може тривати до 8:00 14 жовтня.

"Технологічні роботи буде проведено в нічний час, коли навантаження мінімальне і більшість клієнтів не проводять активних операцій. Також аналогічний "тайм-аут" візьмуть банкомати, термінали самообслуговування і торгові термінали банку", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в 2016 році уряд підтримав пропозицію Національного банку і Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ "ПриватБанк" у стовідсоткову державну власність.

Вже 19 грудня, після оголошення про націоналізацію "ПриватБанку", українці зняли близько 2 млрд готівки з банкоматів "ПриватБанку". 21 грудня позаминулого року "ПриватБанк" перейшов у державну власність.

23 червня 2017 Кабмін вирішив докапіталізувати "ПриватБанк" на 38,5 млрд грн. У НБУ заявили про невиконання екс-власниками "ПриватБанку" взятих до 1 липня зобов'язань. У грудні "ПриватБанк" було докапіталізовано ще на 16 млрд грн

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: платіжні картки, Приватбанк, операції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]