Чт, 2024-04-25, 21:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:02
Оприлюднили нові висновки про причини смерті Вітні Х'юстон судмедексперти
Інші останні Новини світу

Американська співачка Вітні Х'юстон перед смертю вживала кокаїн, частки наркотику виявлені в номері готелю, де зірка померла в ніч на 12 лютого. Про це свідчать оприлюднені в середу результати судово-медичної експертизи, проведеної за фактом смерті співачки.

У 40-сторінковому звіті повідомляється, що в крові Х'юстон зафіксовано наявність кокаїну, марихуани, а також лікарських препаратів, передає ИТАР-ТАСС. Причиною її смерті став ряд факторів, у тому числі дія наркотиків та серцева недостатність.

Порошкоподібну речовину білого кольору було виявлено у ванній кімнаті номера готелю Beverly Hills, її частинки також знайдені на маленькій чайній ложці і на згорнутому характерним для кокаїністів чином листку паперу. Як повідомляє газета The Washington Post, в звіті не сказано, що це кокаїн, проте раніше повідомлялося, що в організмі загиблої були виявлені сліди цього наркотика, який, ймовірно, і призвів до серцевої недостатності і, як наслідок, - до смерті.

У звіті наголошується, що співачка була знайдена приблизно через шість годин після смерті - вона лежала обличчям вниз в наповненій дуже гарячою водою ванні, повідомляє агентство Reuters. Крім того, в документі говориться, що при обстеженні в носі Х'юстон виявлені пошкодження слизової оболонки, що вказують на її зловживання сильнодіючими речовинами.

Раніше повідомлялося, що в номері Хьюстон не було виявлено слідів кокаїну. Джерела інтернет-порталу TMZ розповідали, що відразу після смерті співачки наркотики з номера нібито виніс її наркодилер. Крім того, ця людина до приїзду поліції знищила всі докази, які могли б вказувати на те, що знаменита співачка перед смертю вживала кокаїн, відзначали джерела.

В Лос-Анджелес Вітні Хьюстон прилетіла на церемонію вручення премії Grammy. 48-річна співачка була похована 19 лютого в штаті Нью-Джерсі на кладовищі "Фервью" поруч з могилою свого батька - Джона Рассела Х'юстона.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 993 | Додав: adminA | Теги: удмедексперти, висновки, причини смерті Вітні Х'юстон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]