Пт, 2024-04-19, 19:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:48
Отримав від Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром України з реформ - Саакашвілі заявляє
Інші останні Новини України

Саакашвілі заявляє, що отримав від Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром України з реформ

Екс-президент Грузії, колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявляє, що отримав пропозицію стати віце-прем'єр-міністром з реформ у Кабінеті Міністрів України.

"Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром уряду України з реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна розмова з прем'єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєю можливою роботою в уряді", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу вдень.

Він додав, що підтримував Зеленського під час виборів президента, весь той час, який він обіймає цю посаду, і пов'язує з його командою великі сподівання для України.

"Я підходжу до цієї пропозиції та до свого рішення з дуже великою відповідальністю, тому що це дуже непростий для країни час. Попереду у нас дуже складний період і в економіці, і в цілому у житті в країні. Нам зараз як ніколи потрібно бути сміливими у своїх рішеннях і реформах", - написав політик.

Саакашвілі також повідомив, що представить у Верховній Раді свою програму невідкладних змін та його участі в роботі уряду Дениса Шмигаля з конкретними напрацюваннями, які утворилися у нього і поза межами України, і в період його роботи в Україні, ґрунтуючись на позитивному та негативному досвіді.

"Разом із командою президента я готовий працювати з усіма патріотичними силами в парламенті України і з іншими політичними силами в суспільстві, для того щоб Україна з найменшими втратами перенесла поточну світову економічну кризу і впоралася з усіма викликами. Я сподіваюся бути надійним членом команди і стати в пригоді народу України, зробивши щось корисне для людей", - написав Саакашвілі.

Він зазначив, що також сподівається використовувати свій міжнародний досвід для того, щоб бути корисним членом урядової команди, зокрема у відносинах із міжнародними фінансовими організаціями, посилити престиж України та її інтеграцію з міжнародними спільнотами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 845 | Додав: adminA | Теги: віце-прем'єр України з реформ, пропозиція, Зеленський, Саакашвілі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]