Вт, 2024-04-23, 14:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:25
Палестину як самостійну державу США не визнали - необхідні двосторонні перемовини
Інші останні Новини світу
США не мають наміру визнавати Палестинську національну адміністрацію (ПНА) як Державу Палестина, заявила 7 січня офіційний представник держдепартаменту США Вікторія Нуланд, передає "Інтерфакс-Україна".

"Відповідно до нашої політики ми будемо незмінно надалі називати її (Палестину) Палестинською адміністрацією доти, доки не буде шляхом переговорів досягнуто угоду про створення держави з (певними) кордонами", - сказала вона.

Цю заяву зроблено у відповідь на прохання прокоментувати нещодавній указ лідера ПНА Махмуда Аббаса про перейменування ПНА на "Державу Палестина".

Дипломат зазначила: "Не можна створити державу за допомогою простої риторики, назв і ярликів. Її можна створити тільки в контексті і шляхом двосторонніх переговорів".

Як повідомлялося, указ Аббаса від 5 січня 2013 року про перейменування ПНА став результатом листопадового рішення Генасамблеї ООН про підвищення статусу Палестини у всесвітній організації.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1001 | Додав: adminA | Теги: Палестину, США, двосторонні перемовини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]