Пт, 2024-04-19, 02:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:29
Париж і Берлін забувають, що РФ робить політику, навіть коли веде бізнес - Моравецький
Інші останні Новини Європейського Союзу

Моравецький: Париж і Берлін забувають, що РФ робить політику, навіть коли веде бізнес

За словами прем'єра Польщі Матеуша Моравецького, Німеччина і Франція помилково хочуть вбачати в Росії лише торгового і економічного партнера.

Про це він сказав в інтерв’ю Le Figaro, повідомляє Onet.

"Наша країна разом з іншими суспільствами Східної Європи має відчуття, що весь регіон живе в тіні Москви, яка насправді так ніколи і не переставала бути агресивною. Західна Європа завжди була захищена від Росії Центральною Європою, тому інакше розуміє ці речі. Німеччина і Франція, які не мають такої історії, сьогодні вважають Росію лише за торгового і економічного партнера", - сказав Моравецький.

"Вони забувають, що росіяни роблять політику навіть тоді коли займаються бізнесом. Для них економічні стосунки передусім є знаряддям на службі геополітичних цілей", - наголосив він.

За його словами, Польща хотіла б привести до норми економічну ситуацію з Росією, але для цього Москва повинна відкинути свої імперські амбіції і припинити атакувати своїх сусідів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: політика, РФ, бізнес, Моравецький, Париж і Берлін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]