Пт, 2024-04-19, 13:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:08
Парламентарі вирішили заборонити іноземцям працювати на телебаченні за обмовку Познера про Держдуму
Інші останні Новини світу

Депутати усіх чотирьох фракцій Держдуми Росії в листі до телеведучого Володимира Познера попередили, що мають намір заборонити йому працювати на російському телебаченні. Таку реакцію парламентарів викликала обмовка Познера в одній з його авторських передач, в якій ведучий назвав Держдуму "держдурою".

На думку депутатів, такі висловлювання дискредитують Росію та її органи держвлади, передає радіо "Вести ФМ".

Депутати пропонують Познеру знайти роботу у Франції або США.

Найближчим часом, за словами депутатів, в Держдумі буде розглянутий законопроект, що забороняє працювати на телебаченні громадянам інших держав. Зокрема, вони зазначили, що Познер має потрійне громадянство: російське, французьке й американське.

"А у вас, пане Познер, якщо ви так не поважаєте нашу країну, буде час, щоб знайти роботу у своїх американських або французьких колег", - попереджають депутати. Листа підписали Андрій Луговий (ЛДПР), Михайло Старшинов ("Єдина Росія"), Олег Денисенко (КПРФ) та Ігор Зотов ("Справедлива Росія").

Вони вважають, що в принципі настала необхідність розглянути питання про доцільність роботи на федеральних телеканалах, що мають державну участь або підтримку, іноземних громадян, які припускаються висловлювань і ведуть діяльність, спрямовану на дискредитацію Росії, а також органів держвлади. Лист парламентарів вже викликав резонанс в інтернет-співтоваристві, потрапивши в топ "Живого Журналу".

Це не перший випадок, коли депутати Держдуми висувають претензії Познеру. У листопаді член партії "Єдина Росія" Ілля Костунов обурився заявами ведучого з приводу арешту опозиціонера Леоніда Развозжаєва, і надіслав гендиректорові Першого каналу Костянтину Ернсту листа відповідного змісту. Також він закликав Познера або вибачитися, або довести свою позицію, або піти з каналу.

Раніше повідомлялося, що ведуча телеканалу "ТВК Красноярськ" Марія Бухтуєва в прямому ефірі заявила, що в Інтернеті зараз активно обговорюють актуальну тему: "Чи потрібно поховати Володимира Путіна", зазначивши, що нібито подав цю ідею кандидат у президенти Михайло Прохоров.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: обмовку Познера про Держдуму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]