Сб, 2024-04-20, 05:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:18
Пасажирів потягу "Львів - Київ", який зламався у дорозі, пересадили на Hyundai
Інші останні Надзвичайні новини

 У русі потяга "Інтерсіті+" сполученням Львів - Київ, який обслуговується складом Екр-1 "Тарпан", виробництва Крюківського вагонзаводу, сьогодні, 4 січня, стався збій. Про це повідомляє офіційний сайт "Укрзалізниці".

"Сьогодні в 7:32 поїзд" Інтерсіті + "№744 сполученням Львів - Київ здійснив вимушену зупинку на станції Рудня-Почаївська. Зупинка потягу сталася з технічних причин, а саме, внаслідок дії низьких температур на систему харчування поїзда. Опалення в вагонах не припинялося", - йдеться в повідомленні.

У 8:02 за допомогою допоміжного локомотива рух потяга відновили. У 8:12 з Києва назустріч був направлений електропоїзд Hyundai HRCS-002, на який пересадили пасажирів.

Нагадаємо, до Євро-2012 Україна закупила 10 південнокорейських швидкісних поїздів Hyundai. Відразу після початку експлуатації вони почали масово виходити з ладу через проблеми з пантографами (струмоприймачами). У початку 2014 року всі 10 поїздів були зняті на деякий час з експлуатації для ремонту у зв'язку з виявленими несправностями кузова і несучої конструкції вагонів.

У жовтні "Укрзалізниця" заявила, що планує купити ще два швидкісні потяги Hyundai Rotem. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 685 | Додав: admin | Теги: пасажири, пересадили на Hyundai, львів київ, Потяг, зламався у дорозі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]