Вт, 2024-03-19, 04:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:42
Пасажирів рейсів не випускають із літаків - аеропорт Сімферополя евакуйований
Інші останні Новини з регіонів України

Аеропорт "Сімферополь" евакуйовано в середу, 31 грудня, близько 11:00 у відповідності з вимогами техніки безпеки, повідомила представник довідкової служби аеропорту, передає "Інтерфакс".

"Аеропорт евакуйований. Точну причину я вам не можу назвати, це пов'язано з вимогами техніки безпеки", - сказала співробітниця аеропорту.

Пасажири літака, що прибув до Сімферополя з Москви, повідомили, що на території аеропорту перебувають кілька прибулих авіарейсів, пасажирів, не випускають з літаків.

"Усі пасажири зможуть покинути літаки, коли будуть закінчені дії, передбачені технікою безпеки", - сказала співробітниця довідкової служби аеропорту.

Пасажир одного з рейсів, які прилетіли до Сімферополя з Москви, повідомив, що пасажирів почали виводити з льотного поля через бічні входи, видаючи їм багаж під відкритим небом.

За його словами, співробітники аеропорту кажуть, що причиною евакуації стало повідомлення про мінування, але не наводять подробиць.

"Тут близько 10 рейсів приземлилися, поступово накопичується натовп людей", - повідомив співрозмовник агентства.

Зазначимо, що з 29 грудня США заборонили своїм літакам з'являтися в небі над Сімферополем.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1029 | Додав: adminA | Теги: літаків, аеропорт Сімферополя евакуйований, пасажирів рейсів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]