Пт, 2024-04-19, 06:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:32
Патрульні розстріляли авто, яке створювало аварійні ситуації, після півгодинної гонитви Києвом. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

У Києві патрульна поліція відкрила вогонь по автомобілю, що порушував правила дорожнього руху, повідомляє dtp.kiev.ua.

"Сьогодні вночі, 07.02.2016 близько 01:30 у Києві на вулиці Борщагівській співробітники поліції звернули увагу на автомобіль БМВ київської реєстрації, водій якого порушував правила дорожнього руху", - йдеться в повідомленні.

На вимогу зупинитися порушник не відреагував. Почалося переслідування, яке тривало загалом більше 30 хвилин. За цей час БМВ встиг зробити коло по Борщагівській, проїхати біля Вокзалу, по Солом'янці і виїхати в Голосіївський район.

"Під час погоні швидкість перевищувала 120 км/год. У затриманні брали участь понад 20 патрулів трьох районів Києва. Водій грубо порушував ПДР і створював аварійні ситуації", - пише ресурс.

При цьому зазначається, що БМВ рухався містом зі швидкістю до 190 км/год, створюючи смертельну небезпеку для оточуючих.

Поблизу Одеської площі було прийнято рішення відкрити вогонь на поразку, про що водій був неодноразово попереджений через гучномовець і пострілами в повітря.

"В результаті обстрілу були пробиті колеса автомобіля, також смертельне поранення отримав один з хлопців в салоні авто", - йдеться в повідомленні.

Решта троє не постраждали. У чоловіків були ознаки наркотичного сп'яніння.

Розстріляний БМВ вилетів у кювет. На місці аварії працювали кілька бригад швидкої, керівництво поліції, опергрупа й експерт.

Нагадаємо, 29 грудня в Києві в ході переслідування зловмисників поліцейськими сталася ДТП, внаслідок якого постраждали 5 осіб, в тому числі двоє поліцейських.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 787 | Додав: adminA | Теги: патрульні, розстріл авто, аварійні ситуації, півгодинна гонитва, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]