Ср, 2024-04-24, 01:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:39
Перед Євро-2016 Фоменко проанонсував ще три контрольні матчі збірної України
Інші останні Спортивні новини

Наставник збірної України Михайло Фоменко розповів, як буде проходити підготовка до чемпіонату Європи, пише news.liga.net.

"Хлопці поки що будуть по клубах своїх працювати, будемо їздити на збори, придивлятися. Зараз збір інформації буде - специфіка роботи в збірній. У березні в нас дві контрольні гри. Потім, коли закінчиться чемпіонат, проведемо пару зборів, один з них відновлювального плану. А вже на наступному зборі зіграємо ще - заплановано три гри. У березні на зборі буде проводитися спільна робота. Побігати в гравців буде час до цього в рамках навчально-тренувального процесу. А контрольні ігри - для того, щоб побачити, що там, де там і як взагалі. Будемо рухатися вперед", - сказав Михайло Іванович.

"Група на Євро у нас дуже серйозна: чемпіони світу ірландці, що вийшли з першого місця, поляки, які зараз на хорошому ходу (німців обігравали, оскільки в одній групі були). Та й, у принципі, хто ж із слабких потрапляє до фінальної частини? Простих суперників там вже немає", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, збірна України до Євро-2016 буде готуватися в Туреччині, а в березні зіграє з Кіпром та Уельсом.

Україна вийшла до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться у Франції в червні-липні 2016 року.

На першій стадії турніру Україна зіграє в групі разом зі збірними Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 762 | Додав: adminA | Теги: фоменко, ще три контрольні матчі збірної Укр, Євро-2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]