Чт, 2024-03-28, 14:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:05
Перший у світі Lego-готель з'явився у США
Інші останні Новини світу
В американському штаті Каліф орнія збудували перший у світі тематичний Lego-готель. Готель розташований у парку Legoland.

На реалізацію проекту було витрачено близько 50 млн дол. Готель складається з трьох поверхів і за зовнішнім виглядом повторює оформлення парку у стилі популярного конструктора Lego, повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на Reuters.

Всі номери Lego-готелю діляться згідно із серіями іграшок. Відвідувачі можуть жити у відділах "Королівство", "Пірати" і "Пригоди".

Відкриє двері унікальний готель 5 квітня 2013 року, зараз там завершуються оздоблювальні роботи.

Всього в готелі 250 номерів. Кімнати оформлені знаменитими Lego-макетами. Проте сама будівля виконана не з конструктора Lego. Правда, це не бентежить власників. За їхніми словами, комплекс так добре передасть атмосферу і дизайн конструктора, що зачарує всіх фанатів.

Власники готелю заявляють, що мета його відкриття - залучити якомога більше шанувальників Lego з усього світу.

Lego - данська приватна компанія, що займається виробництвом однойменних серій розвиваючих іграшок, що являють собою набори деталей для складання та моделювання різноманітних предметів - конструкторів. Заснував її в 1932 році данець Оле Кірк Крістіансен. Набори Lego випускає група компаній Lego Group, головний офіс якої розташований у Данії. Тут же, в Данії, на півострові Ютландія, в невеликому містечку Біллунд зведений найбільший Леголенд у світі - місто, повністю побудоване з конструктора Lego.

Основою наборів є цеглинка Lego - деталь, що являє собою порожній пластмасовий блок, що з'єднується з іншими такими ж цеглинками на шипах. В набори також можуть входити безліч інших деталей: фігурки людей і тварин, колеса тощо. Є набори, в які входять електродвигуни, різного роду датчики і навіть мікроконтролери. Набори дозволяють збирати моделі автомобілів, літаків, кораблів, будівель, роботів. Втілює ідею модульності, наочно демонструє дітям те, як можна вирішувати деякі технічні проблеми, також розвиває навички складання, ремонту і розбирання техніки.

Раніше повідомлялося, що у Відні з'явилася 30-метрова вежа з Lego. За словами ініціаторів проекту, заввишки вона сягає 29,485 метра. Над спорудою башти працювали сотні дітей протягом чотирьох днів. На її будівництво пішли 500 тисяч деталей конструктора. Вага споруди становить 1,5 тонни.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 988 | Додав: adminA | Теги: США, Lego-готель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]